7 gjëra që duhet të dini para se të vizitoni Kubën !

Në minutën që zbritni nga aeroplani do të ndjeheni sikur ju jeni kthyer pas në kohë . Do ndjeheni sikur jeni në vitin 1960 , nuk ka kartë krediti, nuk ka WiFi, dhe linjat e trafikut janë plot me konvertime të vjetra shumëngjyrëshe , vetëm radiot që janë nga viti 2019 dhe muzika e salsas […]

Read More

Pse udhëtimet ju sjellin lumturi?

Të udhëtosh është si të hash një çokollatë; na bën të qeshur, aktivë, të hapur për të përqafuar gjithë gjërat e bukura që mund të ofrojë bota, dhe kjo nuk është vetëm një përshtypje. Për të treguar se të udhëtuarit është një çelës për të hyrë në shtëpinë e lumturisë, ka ndërhyrë edhe shkenca…Ka nga […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox