Mund të na kontaktoni

Ne qoftë se keni ndonjë kerkesë te vecantë qe ne mund te ju vime ne ndihme, mund të na kontaktoni dhe ne mund të ju paraqesim informacionet e nevojshme.

Na vizitoni

Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana, Albania

Na Kontaktoni

+355694003011 / +355694003012

Emaili

info@trivia.al

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox