Historia jone

Krijuar nga një ide dhe një pasion i padiskutueshëm për të bërë diçka ndryshe, Trivia Travel shumë shpejt është bërë një nga agjencitë më inovative të udhëtimit në vend.

Misioni

Në Trivia Travel, suksesi ynë qëndron në zhvillimin e anëtarëve të ekipit tonë . Ne përpiqemi të ndajmë njohuritë dhe pasionin tonë për të ndihmuar klientët tanë në krijimin e kujtimeve të bukura jo thjesht në blerjen e një shërbimi.

100+

Bashkpuntore

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum, neque sem pretium metus, quis mollis nisl nunc et massa.

2k+

Hotele ne bashkpunim

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum, neque sem pretium metus, quis mollis nisl nunc et massa.

300+

Destinacione

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum, neque sem pretium metus, quis mollis nisl nunc et massa.

10k+

Sherbime

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum, neque sem pretium metus, quis mollis nisl nunc et massa.

"Na e lini ne gjithë organizimin e udhëtimit tuaj në mënyrë që të jeni të lirë të përqendroheni dhe të gëzoni çdo aspekt të aventurës tuaj. Ne trajtojmë gjithçka, duke përfshirë të gjithë logjistikën,dhe ju kursejmë kohë duke ju lejuar të shtrydhni çdo moment të çmuar të kënaqësisë së pastër nga përvojat tuaja të udhëtimit.."

Agjensi Turistike ne Tirane

Lejdon Sefa

Founder

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox